Infantil

Tastets

Tastes de Bon dia, de Bona Tarda o de Migdia

Aquesta és una activitat que va adreçada a aquelles escoles que tenen o que volen un servei de 8h a 9h del matí, de 12h a 13h o de 14h a 15h, o de 17h a 18h de la tarda.

Proposem unes activitats que creiem que són molt oportunes per començar o acabar el dia amb energia i felicitat.

La idea és fer de cada dia un dia especial i presentem un seguit d'activitats intercalades entre elles per no caure en la monotonia: hi pot haver des de teatre, jocs, etc. Tastets està pensat perquè els participants no perdin la il·lusió de la sorpresa.

Teatre Musical

La diferència entre teatre musical i teatre no musical és que a part d'ensenyar als participants tot allò relacionat amb aquest art, s'ensenya a dir i a fer sentir al públic un munt de sensacions, que potser només parlant, sense aquelles notes màgiques serien més difícils de fer arribar.

El teatre musical, a més a més, és una bona tècnica pedagògica on hi tenen cabuda: psicomocitrat, ritme, veu, interpretació, imaginació, improvització i oïda.

És una bona opció per a l'avorriment i aprens un munt de coses sense gairebé adonar-te'n.

Contacontes

Aquesta activitat està pensada per nens i nenes de cicle infantil. Aquí entraran en un món màgic de fantasia on descobriran que els contes poden ésser explicants de moltes maneres diferents, des d'un personatge divertit que els hi explica, fins a unes titelles que el representen, passant per unes diapositives on el conte hi està dibuixat.

Cada dia, després del conte, hi haurà una activitat o un taller, de manera que els infants podran construir el protagonista, utilizar les titelles, inventar contes, fer ombres xineses, etc. En fi, un ampli ventall de diversitat i coneixement.

Taller de Titelles

Aquesta activitat es divideix en dues parts.

La primera part coneixeran i manipularan titelles de diferents estils que nosaltres durem i la segona part crearan un titella.  

Dissenyem i impartim tallers o cursets de construcció i de manipulació de titelles de qualsevol tècnica (dit, pal, guant, marotte, muppet, tija, sobretaula, ombra, pupo, marioneta, etc.), amb la durada i nivell que es desitgi, tot depenent de l'edat dels participants i dels objectius que es vulguin assolir.

Taller de Manualitats

En aquests tallers posarem a prova l´enginy, destresa i creativitat de cada infant utilitzant tot tipus de materials perquè construeixin i dissenyin tot el que puguin imaginar.

INFORMACIÓ
La programació de cada activitat / Taller sempre

s´adapta a les edats i a la tipologia de grup

Empresa de serveis artistícs, educatius i de lleure per a infants, joves i adults.

Email: info@labambalina.com

Teléfon: 629 507 776

Links Ràpids

La Bambalina | Empresa de serveis artistícs