Qui som?

La Bambalina és una empresa de serveis artístics , educatius i de lleure que neix l’any 2002 per la necessitat de poder donar classes a infants, joves i adults, sobretot de teatre i ball amb alta qualitat, i a un cost inferior al de les escoles i acadèmies amb l'objectiu d'arribar a tota la població.

La nostra base és treballar des de l’educació emocional, intentant treure el millor de cada participant i fent que es sentin i siguin els millors en totes aquelles habilitats que se’ls dóna més bé i aconseguint, amb esforç, que millorin en tot allò que els és més dificultós.

 

Sempre intentem que el treball de grup i d’equip vagi més enllà de l’activitat en concret i puguem aconseguir una cohesió de grup dins i fora de l’activitat.  Per aconseguir això treballem sempre i amb tot des de la improvisació, ja que és la millor manera d’aconseguir que els participants se sentin segurs amb el que fan a les activitats i també fora d'elles.

Sempre des del vessant del lleure, la motivació, la creació i el creixement personal de l'individu

 

La nostra missió

Des de l'educació emocional volem treure les habilitats de cada noi/noia i aconseguir que millorin en tot allò que els és més dificultós. Com també, aconseguir una cohesió de grup i fer sentir als participants més segurs en les activitats treballades i més actius en el dia a dia. 

Els nostres valors

Motivació

Creació

Creixement personal

Molta diversió

 

Vols formar part del nostre equip?