Secundària

Teatre Musical

El teatre és una èina terapèutica, d'aprenentatge, de socialització, de creixement personal... El teatre és una disciplina artística amb un munt de possibilitats per poder resoldre un munt de qüestions.  El teatre que us volem presentar és una activitat de teatre musical que finalitzarà amb l'estrena d'un espectacle.   La nostra base és l'improvisació i és des d'aquí on aconseguim seguretat en els nostres actors i actrius, on coneixen i són conscients de fins on poden arribar i com superar-se, on aprenen a acceptar a fer el ridícul, on són conscients del temps i de l´espai.   

OBJECTIUS

- Potenciar la creativitat, augmentar l'espontaneïtat, flexibilitat i autoconfiança dels nens.

- Treballar el llenguatge corporal per aprendre a expressar sentiments sense necessitat d'utilitzar el llenguatge oral

- Desenvolupar capacitats d'autoexpressió i creació en sí mateixos, ensenyar al nen a sentir i entendre la personalitat de cada un dels personatges.

Fifty-dance

L’activitat de Fifty Dance és una activitat pensada perquè els participants puguin descobrir, aprendre i gaudir de difents estils de ball. El ball és una forma divertida de fer esport i treballar la psicomotricitat. Amb el ball fem un treball individual posant-nos en forma, aconseguim ser hàbils, ser rítmics… i també, fem un treball col.lectiu fent coreografies indèntiques o bé coreografies on es necessita una coordinació de grup, ja que cada ballarí fa uns passos diferents. I tant de forma col.lectiva com individual treballem la coordinació, el ritme, la consciència de l’espai i el temps.  

 

OBJECTIU

L'objectiu principal no és aprendre a ballar, sino el d'aprendre a coordinar moviments fàcils i a seguir el ritme amb diferents estils musicals.  Utilitzar jocs d'expressió corporal per captar l'atenció i potenciar l'agilitat de moviments.  Així com exercitar la memòria associant moviments amb música.

Curtmetratge

El curtmetratge és una activitat molt complerta ja que es treballa el fet d'actuar, el de crear un guió, el de dirigir i el d'editar.  En aquesta activitat donem l'oportunitat a cada participant de poder descobrir entre totes les funcions que hi ha per fer, la que més els motiva o la que més bé sel's dona, ampliant els seus coneixements o encaminar-se cap a uns estudis motivants.

OBJETCIUS

- Treball en grup i individual

- Crear

- Passar-ho bé

Empresa de serveis artistícs, educatius i de lleure per a infants, joves i adults.

Email: info@labambalina.com

Teléfon: 629 507 776

Links Ràpids

La Bambalina | Empresa de serveis artistícs