Extraescolars

Tastets

Tastets de Bon dia, de Bona Tarda o de Migdia

Aquesta és una activitat que va adreçada a aquelles escoles que tenen o que volen un servei de 8 h a 9 h del matí, de 12 h a 13 h o de 14 h a 15 h, o de 17 h a 1 8h de la tarda.

Proposem unes activitats que creiem que són molt oportunes per començar o acabar el dia amb energia i felicitat.

La idea és fer de cada dia un dia especial i presentem un seguit d'activitats intercalades entre elles per no caure en la monotonia: hi pot haver des de teatre, jocs, etc. Tot està pensat perquè els participants no perdin la il·lusió de la sorpresa.

Instrumentos musicales de capoeira

Teatre Musical

Teatre Musical
El teatre és una eina terapèutica, d'aprenentatge, de socialització, de creixement personal...  El teatre que us volem presentar és una activitat de teatre musical que finalitzarà amb l'estrena d'un espectacle.   La nostra base és la improvisació i és des d'aquí on aconseguim seguretat en els nostres actors i actrius, on coneixen i són conscients de fins on poden arribar i com superar-se, on aprenen a acceptar a fer el ridícul, on són conscients del temps i de l'espai.   

OBJECTIUS
- Potenciar la creativitat, augmentar l'espontaneïtat, flexibilitat i autoconfiança dels nens.
- Treballar el llenguatge corporal per aprendre a expressar sentiments sense necessitat d'utilitzar el llenguatge oral
- Desenvolupar capacitats d'autoexpressió i creació en si mateixos, ensenyar al nen a sentir i entendre la personalitat de cada un dels personatges.

Contacontes

Aquesta activitat està pensada per nens i nenes de cicle infantil. Aquí entraran en un món màgic de fantasia on descobriran que els contes poden ser explicant de moltes maneres diferents, des d'un personatge divertit que els hi explica, fins a unes titelles que el representen, passant per unes diapositives on el conte hi està dibuixat.

Cada dia, després del conte, hi haurà una activitat o un taller, de manera que els infants podran construir el protagonista, utilizar les titelles, inventar contes, fer ombres xineses, etc. En fi, un ampli ventall de diversitat i coneixement.

Taller de Manualitats

En aquests tallers posarem a prova l'enginy, destresa i creativitat de cada infant utilitzant tot mena de materials perquè construeixin i dissenyin tot el que puguin imaginar.

INFORMACIÓ
La programació de cada activitat / Taller sempre

s'adapta a les edats i a la tipologia de grup

Maquillatge o Pinta cares

Aquesta activitat no tractarem el maquillatge tal com el coneixem, sinó que els ajudarem a potenciar la seva imaginació. Els ensenyarem a realitzar maquillatges de fantasia de forma molt senzilla i divertida. Tan important com maquillar i potenciar la fantasia i la imaginació dels nens. 

Maquillar la cara dels nens és una activitat que permet que es diverteixin, que expressin la seva creativitat i imaginació a més de passar una estona entretinguda. Maquillatges de fantasia, animals, princeses i superherois i un llarg etcètera. El límit està en la imaginació de cadascú.

 

AdobeStock_222835900.jpeg

Curtmetratge

El curtmetratge és una activitat molt completa ja que es treballa el fet d'actuar, el de crear un guió, el de dirigir i el d'editar.  En aquesta activitat donem l'oportunitat a cada participant de poder descobrir entre totes les funcions que hi ha per fer, la que més els motiva o la que més bé se'l's dona, ampliant els seus coneixements o encaminar-se cap a uns estudis motivadors.

OBJECTIUS PEDAGÒGICS

- Aprendre a treballar en grup.

- Aprendre a ser autocrítics.

- Potenciar la imaginació.

OBJECTIUS ESPECÍFICS

- Aprendre a dirigir.

- Aprendre a actuar davant d'una càmera.

- Ser autors d'un guió

Fifty-dance

L’activitat de Fifty Dance és una activitat pensada perquè els participants puguin descobrir, aprendre i gaudir de diferents estils de ball. El ball és una forma divertida de fer esport i treballar la psicomotricitat. Amb el ball fem un treball individual posant-nos en forma, aconseguim ser hàbils, ser rítmics… i també, fem un treball col·lectiu fent coreografies idèntiques o bé coreografies on es necessita una coordinació de grup, ja que cada ballarí fa uns passos diferents. I tant de forma col·lectiva com individual treballem la coordinació, el ritme, la consciència de l’espai i el temps.  

 

OBJECTIU

L'objectiu principal no és aprendre a ballar, sinó el d'aprendre a coordinar moviments fàcils i a seguir el ritme amb diferents estils musicals.  Utilitzar jocs d'expressió corporal per captar l'atenció i potenciar l'agilitat de moviments.  Així com exercitar la memòria associant moviments amb música.

Niños jugando Tug of War

Activitats a l'aire lliure

Donat el context actual de pandèmia i per tal de garantir la protecció de la salut, en l'edició actual hem programat activitats a l'aire lliure on la diversió de gaudir de jocs tradicionals de qualitat per a nens, nenes i adolescents.

A través del joc i d'altres propostes educatives treballarem valors fonamentals com l'amistat, la solidaritat i la igualtat i es poden reforçar hàbits i conductes saludables.

Activitat multiesport

Cursos: P5 a 6è
Es tracta de treballar a través de jocs les habilitats motrius i les qualitats físiques bàsiques. L'objectiu principal a part de treballar diferents esports (basquet, handbol, vòlei...), és treballar la coordinació, les habilitats motrius bàsiques, la velocitat de reacció tant mental com física, els valors en l'esport (treball amb equip, saber guanyat/perdre, respecte, sacrifici...) i conèixer el nostre cos (les seves parts a l'hora d'escalfar i els diferents músculs i articulacions amb els estiraments.

Carreras de niños
Niños que juegan a fútbol

Activitat tecnificació futbol


Sessions de tecnificació on ens centrarem en:

 La millora de la tècnica:

 • Passada curta/mitja/llarg 

 • Control

 • Conducció

 • Control-passada

 • Colpeig (diferents superfícies)

 • Regat

 La millora de la tàctica individual:

 • Perfil defensiu

 • Perfil ofensiu

 • Lectura de l'espai (espai-pilota)

 • Pensar sense pilota (avanço la jugada)

 • Desmarcatge

 • Anticipació

 • Temporització

 • Entrada

Com també treballarem a la vegada els valors essencials per poder practicar i gaudir del futbol (el més important és l'equip, superació, sacrifici, esforç, respecte, companyia...) i la manera d'afrontar els problemes que poden aparèixer (frustració, saber guanyar i perdre...)

Servei de Migdiada

Monitor de migdies per dormir als nens.  Per a realitzar i vetllar la migdiada  tots els dies dels infants de P3.

Servei d'acollida matinal

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars posem a la vostra disposició un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, de les 8:00 hores fins a les 9:00 hores, durant tots els dies lectius.  

 

Aquest servei està pensat per a les famílies on els pares comencen a treballar molt d’hora al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic.

 

També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.

Servei de ludoteca

El servei de ludoteca  està orientat a totes aquelles famílies que per motius diversos no poden recollir puntualment als seus fills i filles a l’escola a les 16.30 h quan finalitza l’horari escolar.  

 

Es tracta un servei lúdic i educatiu on els nens puguin compartir, jugar i relacionar-se d’una manera agradable i relaxada.  

 

Dins d’aquest servei, diàriament, es proposaran activitats a fer i jocs on els nens participaran, sense obligació.