top of page

Extraescolars

AdobeStock_126434354.jpeg

Teatre i expressió corporal

Buscarem entendre i utilitzar el llenguatge teatral i els seus codis. És una activitat que pretén desenvolupar les relacions interpersonals, la comunicació, el diàleg, la creativitat, la imaginació i l'observació a partir del joc teatral i de les activitats grupals.

OBJECTIUS

 

•  Aprendre i fer servir el llenguatge teatral.

•  Treballar la improvisació com a creació.

•  Millorar l'expressió oral i corporal.

Sac de rondalles

Aquesta activitat està pensada per nens i nenes de cicle infantil. Aquí entraran en un món màgic de fantasia on descobriran que els contes poden ser explicants de moltes maneres diferents, des d'un personatge divertit que els hi explica, fins a unes titelles que el representen, passant per unes diapositives on el conte hi està dibuixat.

Narració de contes, on l'oralitat té el paper central, despullada d'elements escènics. L'activitat va acompanyada d'una exposició de llibres sobre la temàtica del conte narrat.

Listo para la escuela

Atraveix-te amb els llibres

Atreveix-te amb els llibres (de 6 a 12 anys)

 

Espai per compartir, d'una manera participativa, la màgia de la lectura a través d'una dinamitzadora que introdueix llibres de diversos estils (àlbums il·lustrats, de narrativa, de coneixements...) i proposa diverses activitats: explicació inacabada d'un conte, lectura en veu alta , jocs amb textos... 

Psicomotricitat

Activitat que s'ocupa de la interacció que s'estableix entre el coneixement, l'emoció, el moviment i la importància pel desenvolupament dels més petits.

 

Ajudarà a conèixer el seu cos, començarà a coordinar, expressar-se i relacionar-se amb els altres. Tots aquests valors es desenvoluparan amb jocs i circuits on s'establiran unes normes de seguretat i on es treballaran conceptes relatius, els temps, destreses motrius, etc.  

 

Activitat adreçada pels nens i nenes de P3.

OBJECTIUS 

Aconseguir que els infants gaudeixin de l’extraescolar a partir d’una programació atractiva d’activitats de caire lúdic. Afavorir l’autonomia i el creixement i desenvolupament personal dels infants a partir de noves vivències i experiències. Potenciar els hàbits saludables i actius dels infants. 

 

Chico feliz
AdobeStock_337072295.jpeg

Ballem !

És una activitat pensada perquè els participants puguin descobrir, aprendre i gaudir de diferents estils de ball.

 

El ball és una forma divertida de fer esport i treballar la psicomotricitat. Amb el ball fem un treball individual posant-nos en forma, aconseguim ser hàbils, ser rítmics… i també, fem un treball col·lectiu fent coreografies idèntiques o bé coreografies on es necessita una coordinació de grup, ja que cada ballarí fa uns passos diferents. I tant de forma col·lectiva com individual treballem la coordinació, el ritme, la consciència de l’espai i el temps.  

Activitat pensada per a escolars de 1r a 6è.

 

OBJECTIUS

L'objectiu principal no és aprendre a ballar, sinó el d'aprendre a coordinar moviments fàcils i a seguir el ritme amb diferents estils musicals.  Utilitzar jocs d'expressió corporal per captar l'atenció i potenciar l'agilitat de moviments.  Així com exercitar la memòria associant moviments amb música.

Multiesport

Per donar les primeres passes al món de l'esport, oferim als nens i nenes la possibilitat de conèixer un ampli ventall d'esports i de jocs, que els comencin a practicar i els ajudi a desenvolupar les seves habilitats i destreses.  En aquesta extraescolar oferim els següents continguts:

Jocs cooperatius

Jocs recreatius

Jocs de persecució

Modalitats esportives

Control corporal i consciència corporal

Locomoció

Manipulació

La coordinació

OBJECTIUS 

Fomentar la pràctica regular d'activitats físiques i esportives i l'adquisició d'hàbits saludables que contribueixin a un millor benestar.

Clase de educación física
Niñas durante la práctica de fútbol

Iniciació a l´esport

Amb aquesta activitat els nens i nenes aniran alternant al llarg del curs la pràctica de tres esports d'equip, com són el handbol, bàsquet i futbol, per fer-ne una aproximació específica des d'una vessant lúdica, fomentant els hàbits del compromís, la col·laboració entre companys, el respecte al material i les normes i no tant la competició en si mateixa.  

 

OBJECTIUS

INTEGRACIÓ  Potenciar la funció integradora i de cohesió social de l'esport.

 

SALUT Fomentar la pràctica regular d'activitats físiques i esportives i l'adquisició d'hàbits saludables que contribueixin a un millor benestar.

 

VALORS   Contribuir mitjançant la pràctica esportiva a la formació en valors de tolerància, el respecte als altres i a les regles, la confiança en un mateix, l'esforç de superació, l'autocrítica, l'autonomia, la capacitat de decisió, l'autogestió, la cooperació, el treball en equip, entre d'altres.

Fem d'artistes 

T’agrada dibuixar? Pintar? L'expressió plàtica?

 

En aquest taller posarem a prova l’enginy, destresa i creativitat de cada infant, utilitzant tota mena de materials perquè construeixin i dissenyin tot el que es puguin imaginar. Tot això fa que l’infant agafi seguretat en sí mateix i per tant augmenti l’autoestima. A més el resultat que en surt és SEMPRE únic i irrepetible.

 

L’expressió plàstica és un gran recurs per a potenciar la imaginació i la creativitat dels infants, però encara pot ser més impressionant pels infants si ho lliguem amb històries.

 

No és el mateix fer-se un collaret de macarrons o de boletes, que haver-se de fer un collaret típic d’una tribu de l’àfrica on, a més a més, n’estem aprenem les danses i cançons típiques durant altres estones.

Clase de arte

Acollida matinal

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars posem a la vostra disposició un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes durant tots els dies lectius.  

 

Aquest servei està pensat per a les famílies on els pares comencen a treballar molt d’hora al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic.

 

També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.

bottom of page