top of page

Qui som?

La Bambalina és una empresa de serveis artístics , educatius i de lleure que neix l'any 2002 per la necessitat de proporcionar activitats a infants i joves, a les escoles de la comarca del Gironès.

​La nostra base és treballar des de l'educació emocional, intentant treure el millor de cada participant i fent que se sentin i siguin els millors en totes aquelles habilitats que els va més bé i aconseguint, amb esforç, que millorin en tot allò que els és més dificultós.

Sempre intentem que el treball de grup i d'equip vagi més enllà de l'activitat en concret i puguem obtenir una cohesió de grup dins i fora de l'activitat. Per aconseguir això, treballem sempre i amb tot des de la improvisació, ja que és la millor manera d'aconseguir que els participants se sentin segurs amb el que fan a les activitats i també fora d'elles.

Sempre des del vessant del lleure, la motivació, la creació i el creixement personal de l'individu

La nostra missió

La nostra missió

La Bambalina és una empresa de serveis artístics, educatius i de lleure per a infants i joves. És nascuda a Salt l'any 2002 i treballa amb la finalitat de promoure el creixement integral dels infants a través de diferents projectes i activitats socioeducatives. Les activitats van adreçades a infants i joves de la comarca del Gironès.

La nostra visió

La nostra visió

Volem arribar a ser una empresa de la comarca del Gironès que abarca a totes les necessitats de caràcter artístic, educatiu i de lleure de centres, empreses, institucions, etc., mitjançant els nostres projectes centrats en el creixement integral de la persona, per tal de fomentar en tot moment la inclusió social, l'educació emocional, el respecte i un seguit de valors com a font d'enriquiment i aprenentatge per, d'aquesta manera, cobrir diferents necessitats de coneixement.

La nostra visió
Els nostres valors

Els nostres valors

MOTIVACIÓ. 

Fomentar la motivació per potenciar l'aprenentatge i despertar l'interès de l'infant i del jove.

CREACIÓ. 

Volem educar persones creatives, sense por a equivocar-se o que actuïn des de la sistematització.

EDUCACIÓ EMOCIONAL.

Fomentar el desenvolupament integral de la persona i harmonitzar els components cognitius i afectius de l'infant, millorant la gestió de les emocions.

CREIXEMENT PERSONAL. 

Fomentar l'autoconeixement i el desenvolupament d'activitats que ens poden ajudar a conèixer-nos millor i, tanmateix, ajudar que l'infant i el jove descobreixi per si sol, què vol i què necessita pel besentar propi.

DIVERSIÓ A TRAVÉS DEL JOC.

El joc com a element bàsic en la vida d'un infant i jove, ja que a més de ser divertit, resulta necessari per al seu desenvolupament i aprenentatge.

INCLUSIÓ.

Tenint en compte la societat en la qual vivim, volem promoure la igualtat d'oportunitats i afavorir el respecte i la convivència de totes les persones.

RESPECTE.

L'actitud de reconeixement dels drets de les persones com a base fonamental per a la convivència justa i pacífica entre tots els membres d'una societat.

AdobeStock_215014919_edited.jpg
Els nostres valors
bottom of page