top of page

Classes per particulars
i grups 

Classes de reforç

Fem classes de reforç de primària, 1r d'ESO, 2n d'ESO, 3r d'ESO, 4t d'ESO, reforç escolar, ajuda per fer els deures, repàs de matemàtiques, repàs de català, repàs de castellà, etc.

Niños en la escuela
Aula vacía

Classes d'anglès per particulars i grups

Grups reduïts. Professorat apassionat amb un objectiu, el teu èxit. Amb una metodologia innovadora ens enfoquem a ensenyar l'anglès a partir de la conversa. Tenim la convicció que quan algú aprèn una altra llengua és amb la finalitat de parlar-la i de poder comunicar-se d'una forma fluida i correcta. Sense importar el nivell d'anglès que tingui l'alumne començarà a parlar-lo des de la primera classe. 12 nivells diferents.

  • Anglès per a nens a partir dels 8 anys

  • Anglès per adults tots els nivells 

  • Business English

  • Preparació d'exàmens pel FCE (first ceritifacte in English),CAE (Cerificate in Advanced English) , CPE (Certificate in Proficiency English) i també els més bàsics com el KET,PET,B1 i CLUC .

  • Anglès a la mida.

Classes molt pràctiques i orientades a millorar la teva capacitat d'entendre. Treballem perquè aconsegueixis el teu objectiu.

Unim la nostra gran passió per l'ensenyament perquè puguis tenir el suport d'un professor que t'ajudi i puguis entendre anglès de forma immersiva.

bottom of page